28.11.2002. / 00:00

Autor: Mario Duspara

LOS ANGELES

VELIKA GLEDANOST NOVE EPIZODE SERIJE "THE OSBOURNES"

VELIKA GLEDANOST NOVE EPIZODE SERIJE “THE OSBOURNES”

Uprava popularne američke televizijske kuće MTV vrlo je zadovoljna gledanošću prve epizode druge sezone serije “The Osbournes”, koja je prikazana ovog tjedna. Seriju je u prosjeku gledalo 6,6 milijuna ljudi, što je izvanredan rezultat za kablovsku televiziju. Po tvrdnjama stručnjaka gledanost će se sljedećih tjedana povećati, kao što se dogodilo sa epizodama prve sezone, koja je prikazana u proljeće, kada je završna epizoda emitirana u svibnju imala osam milijuna gledatelja. Serija je obitelj rockera Ozzyja Osbournea, u čijoj su kući kamere snimale svakodnevne obiteljske događaje, prošlog proljeća stvorila u velike zvijezde.
Procjenjuje se da će već sljedeća emisija imati jako mnogo gledatelja, jer će u toj epizodi biti prikazano kako je obitelj Osbourne primila vijest da Ozzyjeva supruga Sharon ima rak debelog crijeva. Sve je to snimljeno, a dogovoreno je i da će se ove dramatične obiteljske stvari prikazati javnosti. U međuvremenu je Sharon Osbourne prošla uspješnu kemoterapiju.

Vezane vijesti

MTV - Katy Perry, Lady Gaga i Adele dobile najviše nagrada

MTV - Katy Perry, Lady Gaga i Adele dobile najviše nagrada

U Los Angelesu su kasno navečer u nedjelju dodijeljene MTV glazbene video nagrade (MTV Video Music Awards) za 2011. godinu, a nagradu za najbolji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika