28.11.2002. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

IGRE

NOVI NACIONALOV PROJEKT - GAMEPLAY NA KIOSCIMA

...

NOVI NACIONALOV PROJEKT – GAMEPLAY NA KIOSCIMA
U četvrtak 28. studenog iz tiska je izašao prvi broj časopisa za gaming kulturu GamePlay. Časopis je posvećen igrama za kućne konzole, a riječ je o trećem novom izdanju u Nacionalovoj izdavačkoj kući ove godine.

U prvom broju su pokrivene tri najzastupljenije konzole u Hrvatskoj: Sony PSone, Sony PlayStation 2 i Microsoft Xbox. GamePlay obrađuje najnovije igre kroz vijesti, najave, recenzije i prohode.

Igra broja je Pro Evolution Soccer 2, najpopularnija simulacija nogometa za PlayStation 2. Osim nogometu, značajan je prostor posvećen i Tekkenu 4, nastavku najpopularnije Namcove beat ‘em up franšize, te najavi GTA Vice Cityja.

Osim igara, GamePlay pokriva audio izdanja, DVD filmove, hardver za konzole, visokotehnološke gadgete i druge sadržaje. GamePlay je namijenjen mahom mlađim igračima ali i svim osobama koje njeguju gamerski lifestyle.

Tvorci GamePlaya prokušani su gaming novinari s višegodišnjim iskustvom u sektoru, predvođeni glavnim urednikom Dariom Zrnom, izvršnim urednikom Amarom Rešićem te urednikom izdanja Danijelom Reškovcem. GamePlayevi novinari će u idućim mjesecima i godinama donositi detaljne i ekskluzivne informacije o izdanjima i konzolama koje tek dolaze na tržište, iscrpne i objektivne recenzije aktualnih naslova kao i razumljive i opsežne prohode kroz najpopularnije igre.

Što je GamePlay?

GamePlay je časopis koji izravno komunicira s rastućim brojem igrača videoigara u Hrvatskoj, s posebnim naglaskom na dobnu skupinu od 12 do 28 godina. Sadržaj je usmjeren prema vlasnicima najraširenije igraće platforme druge generacije u Hrvatskoj, Sony PlayStationu 2.

GamePlay prati vijesti vezane za Microsoft Xbox, a uskoro će početi i s praćenjem Nintendo GameCubea. U manjem opsegu zastupljene su i prijenosne konzole kao i vijesti i informacije o nadolazećem trendu igranja putem Java aplikacija na mobilnim telefonima.

GamePlay prati sveukupan stil života: DVD filmove, urbanu glazbu, recentne modne trendove i potrošačku elektroničku opremu.

GamePlay je mjesečnik i košta 18 kuna.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika