Objavljeno u Nacionalu br. 443, 2004-05-11

Autor: Plamenko Cvitić

'TOP STIPENDIJA ZA TOP STUDENTE' 2004.

Zadnji dan za prijavu 28. svibnja

Prijave za najveću stipendiju u Hrvatskoj traju još samo dva tjedna, a nakon toga Stipendijska komisija kreće u odabir najboljih stotinu

Akcija "Top stipendija za top studente 2004" koju provode tjednik Nacional, VIPnet, Ingra, Podravka, Ina i Diners Club akcija je kojom se dodjeljuje 1.000.000 kuna najboljim hrvatskim studentima.Akcija "Top stipendija za top studente 2004" koju provode tjednik Nacional, VIPnet, Ingra, Podravka, Ina i Diners Club akcija je kojom se dodjeljuje 1.000.000 kuna najboljim hrvatskim studentima.Akcija “Top stipendija za top studente 2004” koju provode tjednik Nacional, VIPnet, Ingra, Podravka, Ina i Diners Club akcija je kojom se dodjeljuje 1.000.000 kuna najboljim hrvatskim studentima. Akcija će trajati do početka srpnja 2004. Tada će biti proglašenje dobitnika top stipendija. Natječaj je zbog velikog interesa studenata produljen do 28. svibnja 2004. Kako se moglo pročitati u proteklim brojevima tjednika Nacional, ekipa top stipendije posjetila je splitsko, osječko, riječko i zadarsko sveučilište gdje su održani okrugli stolovi na temu “Studenti i stipendije”.

Na ovogodišnji natječaj 'Top stipendija za top studente' dosad je pristiglo nekoliko stotina prijava iz cijele HrvatskeDana 13. svibnja okrugli stol će se održati u Dubrovniku, a potom u Zagrebu. Pozivamo sve zainteresirane studente da prisustvuju okruglom stolu i da se aktivno uključe u raspravu. Nakon Dubrovnika i Zagreba završit će obilasci hrvatskih sveučilišta i studenta. Nakon završetka natječaja sastat će se Stipendijsko vijeće sastavljeno od predstavnika rektora hrvatskih sveučilišta i Stipendijska komisija u kojoj su predstavnici partnera akcije “Top stipendija za top studente 2004”.

Ne očekuje ih nimalo lak posao. Potrebno je između svih prijavljenih kandidata izabrati 20 najboljih koji će primati najveću stipendiju u Hrvatskoj. Ostalih pet studenata izabrat će čitatelji Nacionala putem kupona za glasovanje.

U sljedećim brojevima Nacionala predstavljat ćemo studente koji se natječu za najveću stipendiju. Podsjećamo da natječaj traje i da se svi zainteresirani mogu prijaviti. Zadnji kupon za prijavu bit će objavljen u Nacionalu koji izlazi 25. svibnja 2004. godine.

Vezane vijesti

Josipović: Pratit ću razvoj karijera novih Top stipendista

Josipović: Pratit ću razvoj karijera novih Top stipendista

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović uručuio je u Predsjedničkim dvorima dobitnicima Top stipendije za top studente prve rate za akademsku godinu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika