Objavljeno u Nacionalu br. 447, 2004-06-08

Autor: Marko Stojaković

TOP STIPENDIJA ZA TOP STUDENTE 2004.

Čitatelji biraju 5, Vijeća 20 studenata

Svi čitatelji Nacionala mogu kuponom glasati za studente s popisa

Katarina JelinčićKatarina JelinčićProšlog tjedna započeo je period odabira 25 najboljih studenata u Hrvatskoj koji su se prijavili za Top stipendiju za Top studente 2004., akciju koju provode tjednik Nacional i partneri VIPnet, Ingra, Podravka , Ina i Diners Club. Odabir studenata će provesti čitatelji tjednika Nacional glasovanjem putem objavljenih kupona, Stipendijsko vijeće sastavljeno od prorektora za znanost svih hrvatskih sveučilišta i Stipendijska komisija, sastavljena od predstavnika partnera Top stipendije. Komisija će se u lipnju sastati tri puta kako bi izabrala dobitnike stipendija i ne očekuje ih lagan posao. Prijavilo se sveukupno 344 studenta. Zadatak komisije je izabrati 20, a zadatak čitatelja izabrati 5 studenata koji će primati stipendiju. Svaki čitatelj tjednika Nacional ima pravo putem kupona glasovati za bilo kojeg studenta objavljenog u tablici studenata. Tjednik Nacional će do 30. lipnja objaviti sveukupno 5 kupona koji se moraju poslati u redakciju Nacionala do 2. srpnja 2004. Kuponi se zbrajaju i petoro studenata za koje čitatelji Nacionala budu najviše glasovali će dobiti stipendije. Podsjećamo da će svaki izabrani student u akademskoj godini 2004/2005. svaki mjesec primati najveću mjesečnu stipendiju u Hrvatskoj, koja iznosi 4000 kuna mjesečno, što je približan iznos prosječne plaće u Hrvatskoj.
Cjelokupni fond Top stipendije je 1.000 000 kuna. Svi studenti koji su se prijavili ulaze u skupni dokument Top stipendije koji će biti predan partnerima akcije. Ako partneri požele zaposliti jednog od Top studenata, oni će u svakom trenutku imati listu prijavljenih najboljih studenata u Hrvatskoj. Partneri akcije na taj način dobivaju vrijedan dokument koji sadrži sve podatke o 344 najbolja studenta u Hrvatskoj, a svi prijavljeni studenti mogu se javljati na natječaje u navedenim tvrtkama i predstaviti se kao studenti koji su se prijavili za Top stipendiju što im vjerojatno može pomoći pri zapošljavanju u navedenim tvrtkama . Bitno je naglasiti da dobitnici stipendija nisu ugovorno obvezani raditi za jednog od partnera. Ova stipendija je nagrada za njihov dosadašnji uloženi napor i poticaj da u sljedećoj akademskoj godini postignu još bolje rezultate uz financijsku bezbrižnost. Glasujete za studente i pomozite im svojim glasom da osvoje najvišu stipendiju u Hrvatskoj.

Vezane vijesti

Josipović: Pratit ću razvoj karijera novih Top stipendista

Josipović: Pratit ću razvoj karijera novih Top stipendista

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović uručuio je u Predsjedničkim dvorima dobitnicima Top stipendije za top studente prve rate za akademsku godinu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika