Objavljeno u Nacionalu br. 326, 2002-02-12

Autor: Nacionalova redakcija

Trend

Čestitke za Valentinovo

Na dan svetog Valentina većina će zaljubljenih dobiti čestitku romantična sadržaja. “Ljubav nije čudo, ali čini čudesa” i “Srce je bogatstvo koje se ne prodaje i ne kupuje” neke su od poruka otisnutih na ručno rađenim čestitkama što se mogu kupiti u dućanu “Soho”. Ako niste znali, 14. je siječanj proglašen danom zaljubljenih u čast svetog Valentina, svećenika kojega je rimski car Klaudije II. osudio na smrt jer je katoličkim obredom vjenčavao rimske vojnike. Pred pogubljenje, 14. veljače 270., Valentin je svojoj voljenoj napisao prvo valentinovsko pismo u povijesti. Naslovio ga je frazom “Od tvog Valentina” koju i današnji ljubavnici koriste za izražavanje romantične ljubavi.
cijena: 19 kn
adresa: ‘Soho’, Gajeva 6, Zagreb

Revitalizirajući solarij

Solarij UWE S-Class trenutačno je najsavršeniji solarij na svijetu koji nudi tri tehnologije sunčanja tijela: ekstremnu XTT, klasičnu CTT i kontroliranu CPS. No to nije sve. Tijekom sunčanja solarij ispušta četiri vrste mirisa koji na čovjeka djeluju kroz četiri faze: opuštanje, smirivanje, stimulacija i na kraju vitalizacija. Opremljen je i usavršenom Brezze tehnologijom zahvaljujući kojoj se tijelo konstantno ravnomjerno osvježava vodenom maglicom. Solarije UWE-S Class možete isprobati u studiju Mexico Sun na Kaptolu 18. Uz atraktivan prostor uređen u meksičkom stilu, vaš će boravak u solariju još ugodnijim učiniti glazba, šank, terasa i vlastiti parking.
cijena: od 23.100 do 27.400 eura
adresa: Validus solarij, Kaptol 18

Morski Range Rover

Ako istinski volite more i morski stil života, brod Targa odlično je rješenje za vas. Iako je robustan, njime se lako manevrira i lako ga se održava, a zbog svojih je iznimnih karakteristika već dobio nadimak morski Range Rover. Izrađuje se u Finskoj, a ovisno o ugrađenoj opremi, mogu ga koristiti sportski i profesionalni ribolovci, ronioci, istraživači, obalna straža, ali i obitelji koje vole krstariti prostranim, komfornim i iznimno sigurnim brodom. Maksimalna brzina Targe je 35 milja, ima dvije prostrane palube, upravljačku kabinu koja okretanjem stolaca postaje salon, dvije kabine u potpalublju, WC i kuhinju. Najmanja je Targa dugačka 7,56, a najveća 11,30 metara; pri kupnji možete birati raznu opremu.
cijena: od 56.000 do 115.000 eura
adresa: Mark-L, Kavanjina 2, Zagreb tel. 01-3862-505

Fendi Prima Linea

Nova kolekcija Fendi Prima Linea za proljeće / ljeto 2002. upravo je stigla u Zagreb. Hlače i jakna izrađeni su od mješavine pamuka poliestera na koji je svilenim nitima prilično upadljivo utkan logo FF, koji se posljednjih godina nalazi na većini Fendijevih modela. Osim u smeđoj, hlače i košulja mogu se kupiti i u zlatnoj i crnoj boji. Na svilenoj je košulji utkan nešto diskretniji logo Fendi, baš kao i na svilenoj marami. Košulja se izrađuje i u svjetlosmeđoj, bijeloj, tamnoplavoj, maslinastoj i crnoj boji. Remen je vrlo modernog kosog kroja, a izrađen je od teleće nape i ukrašen metalnim dodacima. Osim odjeće Fendi, u istom dućanu možete kupiti i odjeću s potpisom Emanuela Ungara, Giorgia Armanija, Versacea, marame Cavalli te torbe Gucci.
cijena: jakna 12.900 kn, hlače 5600 kn, košulja 1750 kn, marama 1120 kn, remen 2950 kn
adresa: FM-fashion-Fendi, Rooseveltov trg 4, Zagreb

Glazbena linija za filmofile

Kupite li novu Technicsovu midi-muzičku liniju SC-DV250, moći ćete slušati glazbu kao u pravoj koncertnoj dvorani i gledati filmove sa zvučnim efektima u kojima ste dosad uživali samo u kinodvoranama. SC-DV250 ima DVD player s ugrađenim Dolby Digital dekoderom te izmjenjivač za 5 DVD-a, odnosno CD-a, a ukupna Dolby Pro Logic snaga je 360 W. Visoka kvaliteta zvuka postiže se zahvaljujući pojačalu klase H+, dva centralna te tri surround zvučnika sa super wooferom, srednjotoncem i tweeterom. Od ostalih je funkcija zanimljivo tjedno programiranje auto timera i sleep timera, 3-D akustični slikovni equalizer te 4 modela kontrole zvuka: hall, heavy, clear i soft. Linija ima odvojive komponente koje možete slagati po želji.
cijena: 1022 eura
adresa: prodajna mjesta ‘Exportdrva’

Sentimentalna Escada

Novi parfem Escada Sentiment svojim je mirisom i pakovanjem kao stvoren dar za Valentinovo. Kombinaciju eteričnih ulja koja nepogrešivo prenosi poruku ljubavi osmislila je mlada kreatorica mirisa Nathalie Gracia-Cetto. Gornja mirisna nota sadrži cvijet magnolije, zelenu mandarinu i ribizl, tuberoza i majska ruža čine srednju notu, a postojanu osnovu čine vanilija ambra, sandalovina i ružino drvo. Escada Sentiment elegantna je i senzualna mirisna kombinacija koja ostavlja dojam klasičnog, a istodobno modernog ženskog mirisa namijenjenog suvremenim, ženstvenim i profinjenim damama. Zapakiran je u prozirnu ružičastu bočicu u obliku srca koja jasno prenosi poruku ovog mirisa.
cijena: EDT 50 ml 315,50 kn
adresa: Fulmin, Teslina 6, Zagreb; Marulićeva 6, Split

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika