05.12.2002. / 00:00

Autor: Mario Duspara

INDIJA – RUSIJA

PUTINOV PRIBOR ZA JELO DEZINFICIRAN – VODKOM


Ruski mikrobiolog, koji je stigao u Indiju kako bi prije slućbenog posjeta ruskog predsjednika Vladimira Putina, naredio je da se sav pribor za jelo, svi tanjuri, šalice i čaše, koje će Putin koristiti nakon pranja dezinficiraju ruskom vodkom, te potom obrišu sa steriliziranim ručnicima. Zbog toga su velike količine vodke dopremljene iz Rusije u hotel “Maurya Sheraton” u kojem je Putin odsjeo. Prije nego što je Putin stigao, hotel su pregledali i drugi stručnjaci za sigurnost, te posebno prekontrolirali hotelsku vodu, te air-condition.
Kuhinji su dane posebne upute kakvu će hranu servirati ruskom predsjedniku. Ne smiju mu servirati nikakvu salatu, nekuhano povrće i nikakvo voće, čak niti ono koje se guli. Određeno je i da će Putin u Indiji piti samo flaširane voćne sokove, koji su doneseni iz Rusije. Sam Putin, koji izuzetno pazi na svoje fizičko stanje, navodno je dao ovakve instrukcije prije odlaska u Indiju, koja je poznata kao mjesto gdje često izbijaju epidemije bolesti probavnog trakta, te ima dosta trovanja hranom, čak i u boljim hotelima i restoranima.

Vezane vijesti

Putin idućeg tjedna na turneji po Bliskom Istoku

Putin idućeg tjedna na turneji po Bliskom Istoku

Ruski predsjednik Vladimir Putin posjetit će slijedećeg tjedna Jordan i Izrael, kako bi izložio stajališta Moskve o velikim krizama u regiji,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika