14.06.2002. / 00:00

Autor: Mario Duspara

ZAGREB

POLICAJAC ORGANIZIRAO PROSTITUCIJU


Osoba koju je jučer zagrebačka policija privela istražnom sucu zbog osnovane sumnje da je organizirala prostituciju i prijetila smrću jednoj prostitutki, policijski je službenik u Policijskoj upravi zagrebačkoj.
Glasnogovornica zagrebačke policije Stanka Saraja izvjestila je u petak da je uhićenom svodniku Žarku B. (24), djelatniku neimenovane policijske postaje u Zagrebu, određen pritvor jer je prijetio smrću prostitutki Ivani Š. ako se prestane prostituirati ili ga prijavi policiji.
Ona je prethodno odlučila prekinuti njihovo ‘partnerstvo’, budući da je dobivala tek oko 10 – 20 % od 600 kuna zarade, koliko je naplaćivala za sat vremena svojih usluga.
Policajac Žarko B. je suspendiran još od 7. lipnja, a prostitucijom se bavio tako što je preko plavog oglasnika sredinom svibnja angažirao Ivanu Š. koju je svojim automobilom dovozio i odvozio u prethodno iznajmljene stanove, a klijente je nalazio preko broja mobitela koji je objavio u ‘Plavom oglasniku’ .

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika