Objavljeno u Nacionalu br. 334, 2002-04-09

Autor: Nacionalova redakcija

Gazeta

Pavliček Patak uvjerena da je MUP tajno prati, nakon što se doznalo da je ručala s bivšim HIS-ovcem Antom Bakovićem

Dunja Pavliček PatakDunja Pavliček PatakDunja Pavliček Patak, smijenjena zagrebačka županijska odvjetnica i zastupnica optužnice u slučaju tzv. zločinačke organizacije, ovih je dana tražila razgovore s cijelim nizom političara, žaleći se da je djelatnici MUP-a prisluškuju i prate. Kao neposredni povod za taj obilazak političkih ureda poslužila je zanimljiva priča koja kruži pravosudnim i policijskim krugovima. Prema toj priči, prije desetak dana Dunja Pavliček Patak u Okrugljaku je blagovala s Antom Bakovićem, bivšim HIS-ovcem iz klana Ivića Pašalića. Kako je glasina, po svemu sudeći, točna, bivša županijska odvjetnica zaključila je kako je informacija prikupljena u tajnom uhođenju njezinog kretanja.
Jesu li sumnje Dunje Paliček Patak opravdane ili nisu, to Nacional ne zna. Ipak, javno je poznato da MUP ne mora Dunju Pavliček patak uhoditi da bi doznao s kime blaguje na javnim mjestima, jer joj je – na njezino vlastito insistiranje – dao stalno policijsko osiguranje. Osim toga, ona i bivši HIS-ovac bili su prilično glasni u svojim kritičkim komentarima aktualne vlasti, pa su ih čuli čak i za susjednim stolovima.

Vezane vijesti

Državno odvjetništvo objavilo da je u tijeku istraga "Lora 3"

Državno odvjetništvo objavilo da je u tijeku istraga "Lora 3"

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu objavilo je danas na svojim web stranicama sažeti prikaz postupanja u vezi s počinjenim kaznenim djelima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika