Objavljeno u Nacionalu br. 342, 2002-06-05

Autor: Nacionalova redakcija

SAD

TRAŽI SE PRSTEN CHANDRE LEVY

Policija u Washingtonu objavila je crtež prstena što ga je u času smrti imala na ruci ubijena 24-godišnja Chandra Levy, nadajući se da će ga možda netko prepoznati i tako pomoći da se otkrije njezin ubojica. Chandra Levy nestala je lani u travnju. Volontirala je u raznim državnim službama, bila ljubavnica kongresmena Garyja Condita, pa je i on osumnjičen da ju je ubio kako se to ne bi doznalo.
Tek prije nekoliko dana njezin je kostur pronađen u zabačenom dijelu parka nedaleko od njezina doma u Washingtonu. Obdukcija je pokazala da je ubijena, ali se još ne zna kako. Budući da je tijelo ležalo u grmlju godinu dana, značajan dio dokaznog materijala je propao. No netko je s njezine ruke skinuo zlatni prsten, a policija bi sada htjela doznati tko je to bio. Riječ je o pečatnjaku s njezinim inicijalima i dva mala dijamanta. Policija sada istražuje je li taj prsten negdje prodan ili založen.

Vezane vijesti

Bitka za čelno mjesto u Osijeku

Bitka za čelno mjesto u Osijeku

Iako su SDP i HNS u nekim gradovima, poput Dubrovnika i Varaždina, blizu dogovora o zajedničkim gradonačelničkim kandidatima, izgleda kako bi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika