Objavljeno u Nacionalu br. 344, 2002-06-19

Autor: Nacionalova redakcija

LOS ANGELES

Od MTV-ja traže 10 milijuna USD

Bračni par iz Washingtona tužio je sudu u Los Angelesu, gdje američka glazbena televizija MTV ima sjedište, tu televiziju tražeći 10 milijuna dolara odštete zbog psihičkog šoka. James i Laurie Ann Ryan doputovali su u Las Vegas na kraći odmor, a kad su ušli u svoju hotelsku sobu u tamošnjem “Hard Rock Hotelu” ugledali su strašan prizor: na krevetu je ležao čovjek sav u krvi. Pojavila su se dva čovjeka i predstavila se kao policajci koji će istražiti jesu li oni ubojice, a potom i hitna pomoć.
Tek nakon toga došao je producent MTV-ja Ashton Kutcher i zgranutim ljudima odao da je sve to namještaljka, da snimaju novu televizijsku emisiju o tome kako ljudi reagiraju na nepredvidljive, šokantne situacije.
Bračni par podnio je tužbu sudu tražeći 10 milijuna dolara odštete zbog emocionalnog stresa, povrede privatnosti i prijevare, a traže i zabranu prikazivanja emisije. Njihov odvjetnik kaže da će proces sigurno dobiti.

Vezane vijesti

MTV - Katy Perry, Lady Gaga i Adele dobile najviše nagrada

MTV - Katy Perry, Lady Gaga i Adele dobile najviše nagrada

U Los Angelesu su kasno navečer u nedjelju dodijeljene MTV glazbene video nagrade (MTV Video Music Awards) za 2011. godinu, a nagradu za najbolji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika