Objavljeno u Nacionalu br. 345, 2002-06-26

Autor: Nacionalova redakcija

SUDSKA TUŽBA PROTIV POLITIČARKE DC-a

Vesna Škare-Ožbolt odbija platiti štetu nastalu u sudaru koji je skrivila

Saborska zastupnica DC-a Vesna Škare-Ožbolt nedavno je prouzročila prometnu nesreću zbog koje bi se uskoro mogla naći na sudu. Incident se dogodio tijekom ovogodišnjih uskrsnih blagdana, u Gundulićevoj ulici u Zagrebu. Vesna Škare Ožbolt tada je svojim automobilom udarila u automobil marke BMW u vlasništvu Monike L. (podaci poznati redakciji), koja je inače zaposlena kao sudski tumač za hrvatski jezik u njemačkom gradu Kolnu. Monika L. je prepoznala poznatu političarku, koja joj je dala svoju posjetnicu i zamolila je da problem riješe bez pozivanja policije. Vesna Škare- Ožbolt tada joj je obećala nadoknaditi svu štetu nastalu na vozilu, jer je ona kriva za sudar. Nekoliko dana kasnije Monika L. otputovala je u Koeln, gdje joj je u ovlaštenom BMW-ovom servisu šteta procijenjena na 1.200 eura. Potom je ona Vesni Škare-Ožbolt poslala dva pisma s podacima o šteti i cijeni, no nije dobila nikakav odgovor.
Zatim je uspjela nabaviti broj mobitela saborske zastupnice DC-a, i kada su napokon uspjele razgovarati, Vesna Škare-Ožbolt joj je rekla kako je cijena popravka previsoka, ali je obećala da će je ipak platiti.
No, to se nije dogodilo. Stoga je prije tjedan dana Monika L. opet doputovala u Zagreb i pokušala telefonom kontaktirati s poznatom političarkom, no kada se predstavila, Vesna Škare-Ožbolt je jednostavno prekinula vezu. To je ona učinila u još nekoliko navrata, kada bi shvatila tko je pokušava dobiti. Nakon toga Monika L. je odlučila sudski goniti Vesnu Škare-Ožbolt. Kako je izjavila za Nacional, posebno ju je povrijedilo to što je poznata političarka pogazila svoje obećanje. Monika L. s žaljenjem je konstatirala da izgleda samo sud može prisiliti hrvatske političare na poštivanje danih obećanja.

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika