Objavljeno u Nacionalu br. 348, 2002-07-17

Autor: Nacionalova redakcija

Demokratski centar

Vesna Škare Ožbolt tvrdi da nije sudjelovala u prometnoj nesreći

Nakon što je Nacional proteklog tjedna otkrio da bi se jedna od čelnica Demokratskog centra Vesna Škare Ožbolt mogla naći pred sudom zato što odbija platiti štetu nastalu u prometnoj nesreći za vrijeme uskršnjih blagdana, ona je Nacionalu poslala pismo u komu niječe da je sudjelovala u prometnoj nesreći koja joj se stavlja na teret. Podsjećamo, Monika L., inače zaposlena kao sudski tumač za hrvatski jezik u Koelnu, tvrdi da je Vesna Škare Ožbolt skrivila prometnu nesreću u Gundulićevoj ulici u Zagrebu zabivši se svojim autom u njen BMW. Nakon toga ona joj je navodno dala posjetnicu i rekavši da će joj platiti nastalu štetu. No, kako je to odbila učiniti, Monika L. sada je namjerava sudski goniti. Nacional je prošlog tjedna objavio i to kako Vesna Škare Ožbolt tvrdi da u toj nesreći ona naprosto nije sudjelovala. Unatoč tomu, ona je Nacionalu poslala i pismeni demanti u kojem ponavlja tu svoju tvrdnju.
‘Kao javna osoba navikla sam na različite optužbe i podmetanja, ali ovo što sam pročitala jedno je od možda najvećih i sigurno najoriginalnijih. Zato odbijam sve navode koji su iznijeti u tekstu jer nikakav sudar za vrijeme uskršnjih blagdana nisam imala jer u to vrijeme nisam niti bila u Zagrebu. U svom vozačkom životu nisam imala sudara pa je moje iskustvo na tom području skromno, ali ipak znam da se u takvim prigodama ako postoji šteta od npr. 1 150 Eura, ne dijele vizit karte, nego se napravi ili zapisnik o šteti ako je ima ili se pozove policija. Nije mi jasno što je razlog i koji su motivi da dotična gospođa svoj automobil popravlja u Njemačko, a onda meni šalje račun i traži preko novina da ga platim. Iako sam javna osoba ipak ne mogu bez razloga plaćati popravke tuđih automobila ljudima koje ne poznam. Nisam od onih koji su bahati, niti sam od onih koji negiraju krivnju kada je ima, ali ovo što se navodi u tekstu jednostavno nije istinito’, napisala je Vesna Škare Ožbolt.

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika