Objavljeno u Nacionalu br. 348, 2002-07-17

Autor: Nacionalova redakcija

NEW YORK

Dogovor Giulianija s bivšom suprugom

Rudolph GiulianiRudolph GiulianiBivši newyorški gradonačelnik Rudolph Giuliani postigao je dogovor sa svojom bivšom suprugom, televizijskom novinarko Donnom Hanover oko financijskih detalja njihovog razvoda, pa je tako izbjegnut neugodan, dugački proces, koji bi se sigurno pretvorio u medijski spektakl. Giuliani se sa ženom razišao još 2000. godine, razvod je bio vrlo neugodan sa obostranim vrijeđanjima i optužbama, a činilo se da su razlike o financijskim pitanjima tako velike da će proces biti neizbježan. Posljednjih dana, međutim, vođeni su dugački pregovori odvjetnika dviju strana, a na kraju je postignut dogovor, nakon što je sutkinja Judith Gische za još dva sata postigla krajnji rok za dogovor, nakon čega po počeo sudski proces.
Donna Hanover tražila je od Giulianija, koji je bio izuzetno uspješan gradonačelnik, a posebno se iskazao nakon terorističkog napada 11. rujna, da je adekvatno financijski obešteti, jer je – po njenom mišljenju – on zbog dva preljuba, od kojeg je jednog i priznao, bio kriv za razvod, te da adekvatno financira odgoj i obrazovanje njihova dva sina. Giuliani je u početku nudio jako malo novaca, dok je Donna Hanover tražila skoro milijun dolara godišnje. Nakon što se saznalo da će Giuliani od svojih predavanja zaraditi ove godine preko osam milijuna dolara, sutkinja je dala do znanja da Giuliani mora platiti mnogo više, nego što je do sada nudio, a to je sada čini se dogovoreno.

Vezane vijesti

Uskoro nova verzija njujorškog žutog taksija

Uskoro nova verzija njujorškog žutog taksija

Gradonačelnik New Yorka Michael Boomberg u utorak je predstavio novu unaprijeđenu verziju poznatog njujorškog žutog taksija s USB priključcima koji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika