Objavljeno u Nacionalu br. 350, 2002-07-30

Autor: Nacionalova redakcija

HSLS

HSLS razvrgava koaliciju s SDP-om

Ivan ČehokIvan ČehokTrend približavanja HSLS-a i HDZ-a nastavljen je i u Varaždinskim Toplicama gdje je gradonačelnik Dragutin Kranjčec ovih dana pokušao razvrgnuti koaliciju Budišinih liberala i SDP-a. Da nije riječ o lokalnom sukobu govori podatak kako je Kranjčec predsjednik liberala u Varaždinskoj županiji i bliski suradnik gradonačelnika Varaždina Ivana Čehoka koji u svom gradu predvodi koaliciju HSLS, HDZ i HNS. Prema dobro obaviještenim izvorima Kranjčec namjerava eliminirati dosadašnje partnere iz SDP-a i uspostaviti suradnju s HDZ-om, u čemu ga uz Čehoka podupiru i Dražen Budiša i Đurđa Adlešić.
Gradonačelnik Varaždinskih Toplica vlasnik je špediterske tvrtke «Tonimir transporti» i donedavno je odlično surađivao s bivšim ministrom prometa Alojzom Tušekom. Poznavatelji prilika tvrde kako je njihovo prijateljstvo omogućilo Tušeku izgradnju impozantne vikendice u Varaždinskim Toplicama, a prilazni put do nje besplatno je napravilo varaždinsko poduzeće «Ceste». Zauzvrat je Tušek graditeljima prilaznog puta osigurao dobro plaćeni posao na izgradnji autoceste Zagreb – Goričan.

Vezane vijesti

'Ništa se nije promijenilo'

'Ništa se nije promijenilo'

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor ocijenio je danas kako je aktualna vlada nastavlja tamo gdje je stala loša prethodna vlada te kako se tijekom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika