Objavljeno u Nacionalu br. 351, 2002-08-05

Autor: Nacionalova redakcija

GAZETA

U HT-u tvrde da ne prisluškuju protivnike Alke

Predstavnici Hrvatskih telekomunikacija demantirali su prošlotjedni tekst objavljen u Nacionalu «Mate Jukić i lokalni HDZ prisluškuju protivnike desničarske Alke». U njemu se navodi kako prema instrukcijama sinjskog gradonačelnika Mate Jukića u lokalnom centru Hrvatskih telekomunikacija traje permanentno prisluškivanje telefona svih Jukićevih političkih protivnika koji se suprotstavljaju njegovim višegodišnjim pokušajima da pomoću Sinjske alke stvori temelje za desničarski udar i ulično rušenje vlasti.
HT-ov demanti je nedvosmislen: «Odbijamo i demantiramo navode u tekstu u kojem se našu kompaniju proziva i optužuje za protuzakonito prisluškivanje razgovora. Hrvatski telekom nikada neće poduzimati takve radnje. Dopustite da vas podsjetimo da se telefonski razgovori u Hrvatskoj mogu prisluškivati tek na izričit zahtjev Državnog odvjetnika te da je takva djelatnost regulirana zakonom o kaznenom postupku Republike Hrvatske», navodi se u dopisu koji je potpisao Jure Šulentić.

Vezane vijesti

'Tajne službe nisu špiunirale Holy'

'Tajne službe nisu špiunirale Holy'

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović ustvrdio je da tajne službe sigurno nisu špijunirale bivšu ministricu zaštite okoliša i prirode Mirelu Holy, a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika