Objavljeno u Nacionalu br. 352, 2002-08-13

Autor: Nacionalova redakcija

LONDON

HARRELSON PODRŽAO MICHAELA

WoodyWoodyPoznati američki filmski glumac Woody Harrelson prvi je poznati Amerikanac koji je podržao britanskog pjevača Georgea Michaela u njegovoj kritici američke i britanske politike protiv terorizma. Michael je prije nekoliko tjedana objavio single u kojem je kritizirao anglo-američku politiku protiv terorizma, a single je pratio i izuzetno kontroverzni crtani video-spot u kojem se on rugao američkom predsjedniku Georgeu W. Bushu, te britanskom premijeru Tonyju Blairu, koji je prikazan kao Bushov poslušni psić, a spot je uvredljiv i za Blairovu suprugu Cherie Blair. Zbog toga su u SAD Michaela žestoko napali, neki mu čak porušili da više nije dobrodošao u SAD.
No, sada je Harrelson stao u njegovu obranu. On je u intervjuu londonskom dnevniku “Dailly Mirror”, koji se također solidarizirao s Michaelom, izjavio da je Michal hrabro rekao istinu, te da ga on u potpunosti podržava, jer je on misli da je “rat protiv terorizma zapravo terorizam”. Harrelson, koji se proslavio u televizijskoj seriji “Cheers”, te u nekoliko uspješnih filmova, već dva mjeseca živi u Londonu, jer tu nastupa u jednom kazališnom komadu.

Vezane vijesti

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Američke bespilotne letjelice ubile su početkom tjedna više od 27 Pakistanaca u najnovijim napadima u sklopu operacije koja sad već traje drugi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika