Objavljeno u Nacionalu br. 353, 2002-08-21

Autor: Nacionalova redakcija

INDIJA

Ministar optužen da je zadavio novinarku

Indijski ministar za parlamentarne poslove Pramod Mahajan javno je optužen da je prije tri godine zadavio popularnu novinarku vodećeg indijskog dnevnog lista Indian Express. Novinarka Shivani Bhatnagar pronađena je mrtva u svom stanu, a policija je potom pokrenula veliku istragu. U početku nije bilo nikakvih rezultata, no policija nije odustala od istrage te je nedavno obznanila da sumnja kako je ubojstvo počinio Ravi Kant Sharma, viši policijski časnik u saveznoj državi Haryana.
No sad se javila njegova supruga Madhu Sharma, koja je obznanila da namjerava svim sredstvima braniti svog supruga, jer zna da je on nevin, budući da zna tko stoji iza ubojstva. Ona je otkrila da postoje snimke telefonskih razgovora koji dokazuju da je ministar Mahajan održavao vezu s novinarkom, da je s njom razgovarao neposredno prije ubojstva, te da te snimke upućuju na to da je on odgovoran za ubojstvo.
Ministar Mahajan, čiju je ostavku opozicija već zatražila, održao je hitnu konferenciju za tisak, na kojoj je zanijekao optužbe. Priznao je da je poznavao novinarku, ali je zanijekao da je s njom bio u ljubavnoj vezi, jedino je priznao da je s njom ima veze “kakve ministri imaju s novinarima”.

Vezane vijesti

Glumci oteli i ubili bollywoodsku zvijezdu

Glumci oteli i ubili bollywoodsku zvijezdu

Mlada indijska zvijezda bollywodskih filmova Meenakshi Thapar pronađena je mrtva i obezglavljena, a ubojstvo su priznala dvojica njezinih kolega koji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika