Objavljeno u Nacionalu br. 355, 2002-09-04

Autor: Nacionalova redakcija

SAD - TV

Grammer podržao Busha

Kelsey GrammerKelsey GrammerKelsey Grammer, najbolje plaćeni američki televizijski glumac, zvijezda TV-serije “Frazier” javno je podržao politiku američkog predsjednika Georgea W. Busha, čime je pokazao da se ne slaže s prevladavajućim stavom u Hollywoodu, te u američkim liberalnim glumačkim krugovima, koji jako kritiziraju Busha i njegovu politiku. Grammer se pojavio na jednoj večeri, organiziranoj u čast predsjednika Busha, koji je boravio u Kaliforniji da podrži tamošnjeg republikanskog kandidata za guvernera. Na tim večerama posjetitelji daju dobrovoljne priloge Republikanskoj stranci pa je i Grammer dao 2500 dolara.
Grammer je novinarima objasnio zašto je došao na tu večeru: “Ja sam veliki obožavatelj predsjednika Busha. Mislim da je on vrlo razuman čovjek, te da jasno vodi politiku, što mislim da je jako važno. Meni se najviše sviđaju ljudi koji se u političkoj areni ne ponašaju politikantski, a čini mi se da Bush dolazi iz svijeta gdje se poštuje iskrenost.”

Vezane vijesti

'Bush je kriv za sve'

'Bush je kriv za sve'

Oko dvije trećine Amerikanaca vjeruje da je bivši američki predsjednik George Bush odgovoran za loše stanje američke ekonomije dok nešto manji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika