Objavljeno u Nacionalu br. 371, 2002-12-24

Autor: Gazeta

GAZETA

Budiša napao Kontića na Malom vijeću

BudišaBudišaDražen Budiša oštro je napao i kritizirao Joška Kontića na nedavno održanoj sjednici Malog vijeća HSLS-a. On je to učinio zato što je doznao da je Joško Kontić na jednom od stranačkih skupova održanim u Dalmaciji javno rekao da HSLS više ne može koalirati ni s jednom strankom iz sadašnje vladajuće koalicije. Dražen Budiša istodobno je na putovanju po Istri bio iznosio posve drukčija stajališta, ostavljajući mogućnost različitih koaliranja u prtedstojećem predizbornom razdoblju.
“Tako više ne smijete javno istupati. Ako vam nešto nije jasno u vezi s vođenjem stranke, molim vas da mi se obratite. Znajte da vam se ovakvi istupi ubuduće neće tolerirati”, bijesno je dobacio Budiša Kontiću. Budiša je, doduše zbog nekih manjih formalnih stvari, na istom sastanku nekoliko puta bio oštar i prema još nekim pripadnicima tzv. desnog krila HSLS-a. “Našem šefu dugo treba da shvati neke stvari, ali nadam se da su ovi njegovi istupi znak da je napokon uvidio tko šteti stranci”, rekao je za Nacional istaknuti član HSLS-a, komentirajući događanja na posljednjoj sjednici Malog vijeća.
Potpis: dražen BudiŠa i Joško Kontić (lijevo)

Vezane vijesti

'Ništa se nije promijenilo'

'Ništa se nije promijenilo'

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor ocijenio je danas kako je aktualna vlada nastavlja tamo gdje je stala loša prethodna vlada te kako se tijekom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika