Objavljeno u Nacionalu br. 371, 2002-12-24

Autor: Gazeta

Mary Matalin, savjetnica za politička pitanja i komunikacije američkog potpredsjednika Dicka Cheneyja, napustila je svoj položaj. Iako se tvrdi da je ona to učinila iz obiteljskih razloga, kako bi bila više sa svoje dvoje djece, čuju se ocjene da su razlozi političke prirode, jer se nije slagala s nekim potezima administracije predsjednika Georgea W. Busha. Prije nekoliko mjeseci Bijelu kuću napustila je Karen Hughey, koja je na istom položaju bila uz predsjednika Georgea W. Busha.
Mary Matalin je vrlo iskusna republikanska politička operativka, koja je radila i za bivšeg predsjednika Georgea Busha, te vodila njegov predizborni stožer 1992. godine, kad je on izgubio od demokratskog kandidata Billa Clintona, kojem je izborni stožer vodio James Carville. Oni su se, iako su bili ljuti politički protivnici, u toj predizbornoj kampanji zbližili, te potom oženili i dobili djecu, pa su danas jedan od najneobičnijih političkih parova u Washingtonu, jer se politički ne slažu te se čak i javno u političkim emisijama svađaju, a privatno u skladnom braku odlično slažu.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika