Objavljeno u Nacionalu br. 376, 2003-01-29

Autor: Gazeta

PISMO IZ VLADE

Izmotavanja Mate Crkvenca

Glasnogovornica Ministarstva financija Sanja Marđetko-Kurečić uputila je demanti na članak pod naslovom: ‘’Crkvenac otpisao 1,7 milijuna kuna poreza OTV-u’’, objavljen u Nacionalu 20.siječnja ove godine. U njemu se tvrdi da su svi navodi u spomenutom tekstu neistiniti te da imaju cilj ocrniti SDP i njegova ministra Matu Crkvenca. Ona ne osporava postojanje ugovora o poslovno-tehničkoj suradnji s OTV-om, naprotiv, tvrdi da ugovor postoji i da se istovjetna poslovno-tehnička suradnja planira i s nekim drugim medijima. Međutim, Sanja Marđetko-Kurečić ne objašnjava zašto se Mato Crkvenac onako zbunio i uzmucao kad je morao odgovoriti na zastupničko pitanje o svom aranžmanu s OTV-om na posljednjoj sjednici Sabora.
U međuvremenu je Nacional doznao i nekoliko novih pojedinosti koje potvrđuju tezu o državnom spašavanju privatne televizije čiju podršku SDP očekuje na skorašnjim izborima. Ugovor o poslovno-tehničkoj suradnji i priču o promociji poreznog sustava smislio je sam Crkvenac, nakon što je s Romanom Bolkovićem, urednikom emisije ‘’2 u 9’’, razmatrao više varijanata za otpis OTV-ovih poreznih dugova uz kakvo-takvo pokriće. Prije dogovora gostovao je u Bolkovićevoj emisiji. Pametnome dosta.

Vezane vijesti

Ekonomska efikasnost gradova: Najbolji Novigrad, Rovinj, Dubrovnik, Zadar

Ekonomska efikasnost gradova: Najbolji Novigrad, Rovinj, Dubrovnik, Zadar

Istraživanje ekonomske efikasnosti gradova u razdoblju od 2004. do 2007. pokazuje da je u skupini gradova do osam tisuća stanovnika najefikasniji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika