Objavljeno u Nacionalu br. 388, 2003-04-22

Autor: Nacionalova redakcija

HTV

Mirko Galić opet blizak s Račanom

Mirko GalićMirko GalićDirektor Hrvatske radio-televizije Mirko Galić posljednjih mjesec dana opet je započeo žestoko lobirati kod Ivice Račana kako bi zadržao sadašnju poziciju na Prisavlju. Tako su Galić i Vanja Sutlić nedavno potpuno neočekivani bili prisutni prilikom otvaranja jedne od dionica autoceste između Zagreba i Rijeke. Razlog je bilo tamošnje pojavljivanje Ivice Račana i Radimira Čačića. Prošlog tjedna Galić je bio i u Brezničkom Humu gdje je Stipe Mesić otvorio radove na dijelu autoceste Zagreb-Goričan.
Međutim, najvažniji sastanak se dogodio u Banskim Dvorima gdje je premijer Račan primio Galića i Sutlića kako bi razgovarali o stanju na državnoj televiziji. Zanimljivo da s njima nije bio Nikola Krstić, inače urednik Informativno-političkog programa. Od njih je zatražio da se ubuduće na HTV-u ne govori o «Čačićevoj autocesti» nego o «Vladinim autocestama i projektima». Galić i Sutlić su televizijskim urednicama prenijeli ovu inicijativu i u Dnevniku i informativnom programu više se doista ne spominu «Čačićeva autocesta»

Vezane vijesti

HDZ: Privatizacija Ine je karijes za Hrvatsku, ostali smo bez značajnog zuba

HDZ: Privatizacija Ine je karijes za Hrvatsku, ostali smo bez značajnog zuba

Gotovo je sedam godina bilo potrebno da HDZ zaključi kako je privatizacijom Ine počinjena veća šteta no što je bila korist. HDZ-ovi članovi saborskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika