Objavljeno u Nacionalu br. 399, 2003-07-08

Autor: Nacionalova redakcija

MUKE PO IVANU

Šuker ostaje bez vlasti

Nakon što je u prošlom broju Nacional objavio kako bi velikogorički gradonačelnik Ivan Šuker uskoro mogao biti smijenjen, čini se da će se to desiti na sjednici Gradskog vijeća 14. srpnja. Prema riječima nekolicine vijećnika, čini se da je Šukerovo ponašanje toliko iritiralo čak i dio pripadnika sadašnje koalicije da su oni spremni podržati sadašnju oporbu koju čine SDP i HSS. Riječ se o dvojici neovisnih vijećnika koji po svemu sudeći više neće podržati vladajuće HDZ i DC.
Ivanu Šukeru prigovaraju da je nepristojan prema članovima poglavarstva, predsjedniku turopoljske Mladeži HSS-a, a na jednoj sjednici gradskog vijeća javno je prilikom izlaganja čelnika HSS-a Vlade Horine dobacio: “Ne seri, Vlado.” Nakon ąto je počeo optuživati članove vlastite koalicije koje je vidio da se druže s velikogoričkom oporbom, izgleda da je sve spremno za opoziv navodnog HDZ-ova budućeg ministra financija.

Vezane vijesti

Hrvatska prodala 1,5 milijardi dolara obveznica

Hrvatska prodala 1,5 milijardi dolara obveznica

Hrvatska je prodala 1,5 milijardi dolara vrijedne obveznice s rokom dospijeća za pet godina, uz prinos od 6,375 posto, javljaju strane novinske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika