Objavljeno u Nacionalu br. 461, 2004-09-14

Autor: Nacionalova redakcija

PISMA

Dinamu dajemo samo 2,5 milijuna eura

Vezano uz tekst novinara Deana Sinovčića objavljen u Nacionalu od 31. kolovoza na 72. stranici pod naslovom “Dinamovi igrači zbog Mamića dobivaju batine”, molimo vas da objavite ovaj demanti.

U spomenutom članku na nekoliko mjesta navodite informaciju kako je visina sponzorskog ugovora između tvrtke Siemens d. d. i NK Dinamo 10 milijuna eura godišnje što je u potpunosti netočna informacija. Ovom prilikom ističemo da je vrijednost sponzorskog ugovora između spomenutih strana 2,5 milijuna eura i taj se iznos odnosi na vremensko razdoblje od dvije godine.

Preuveličane vrijednosti koje navodite u tekstu i opremi teksta nisu u skladu s realnom situacijom i kao takve pridonose stvaranju pogrešne slike posebice u odnosu na ostale brojne sponzorske i donatorske aktivnosti koje poduzima naša tvrtka u području sporta, kulture i humanitarnog djelovanja diljem Hrvatske.

Vezane vijesti

Novosel, Horvatinčić i Vrbanović oslobođeni optužbe za malverzacije

Novosel, Horvatinčić i Vrbanović oslobođeni optužbe za malverzacije

Bivši čelnici NK Croatije Mirko Novosel, Tomo Horvatinčić i Damir Vrbanović nepravomoćno su danas oslobođeni optužbe za zloporabe "teške" oko 120… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika