Objavljeno u Nacionalu br. 469, 2004-11-09

Autor: Nacionalova redakcija

SDP

Mesić odgodio nastup Račana i Bandića

Zbog sastanka koji su u petak, 5. studenog, sa Stipom Mesićem održali predsjednici SDP-a, HSS-a i HNS-a, otpao je zajednički nastup Ivice Račana i Milana Bandića s članovima stranke u Dubravi. Posjet tamošnjim socijaldemokratima dogovoren je desetak dana prije, međutim iznenada je odgođen jer je Račan s Vesnom Pusić i Zlatkom Tomčićem otišao u Predsjedničke dvore na sastanak na kojem je dogovorena potpora oporbe Stipi Mesiću.

Na taj način Račan i Bandić su možda izbjegli neugodnosti koje su nedavno doživjeli na svom prvom zajedničkom susretu sa SDP-ovcima iz središnjih četvrti Grada Zagreba. Iako je njihova turneja organizirana kako bi se članovima stranke pokazalo da između središnjice i zagrebačke podružnice predvođene Bandićem više nema sukoba, susret s članovima iz Gornjeg i Donjeg grada protekao je u znaku brojnih optužbi protiv Račana jer nije podnio ostavku poslije izbornog poraza. Nekolicina sudionika tvrdi da su optužbe jako zasmetale Ivici Račanu koji je kritičarima odgovorio da su ga mogli smijeniti na konvenciji SDP-a ako misle da je loš predsjednik stranke.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika