Objavljeno u Nacionalu br. 339, 2002-05-15

Autor: Nacionalova redakcija

USPJESI PLIVINIH KONKURENATA

'Krka' i 'Gedeon Richter' bilježe rast

Godeon Richterova zgradaGodeon Richterova zgrada“Pliva” je prošli tjedan objavila 22-postotni rast prodaje u prvom tromjesečju. Međutim, ni njezini regionalni konkurenti nisu u istom razdoblju sjedili prekriženih ruku. U prva tri mjeseca je “Krka” iz Novog Mesta prodala proizvoda 16 posto više nego lani u istom razdoblju.
Mađarski “Gedeon Richter” očekuje da će mu prodaja na godinu rasti 10 posto i to sve do 2006. godine.
. “Gedeon Richter”, najveći mađarski proizvođač lijekova, koncentrira se na brzorastuće američko tržište i prodaju sastojaka ginekoloških lijekova. Uz očekivani rast prodaje, nadaju se u “Richteru” i povećanju zarade od 10 posto po dionici koja je 2001. vrijedila 4,6 američkih dolara. Na press konfereciji Erika Bogscha, generalnog direktora “Richtera”, čulo se da tvrtka ulazi u novu fazu strategije u kojoj ima ambicije postati treći najveći svjetski proizvođač sastojaka kontracepcijskih lijekova i hormonalnih supstituta te povećati prodaju proizvoda namijenjenih ženskom zdravlju.

Vezane vijesti

Plivi uručen certifikat Poslodavac partner

Plivi uručen certifikat Poslodavac partner

Na prigodnoj svečanosti Plivi je uručen Certifikat Poslodavac Partner koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Certifikat je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika