Objavljeno u Nacionalu br. 410, 2003-09-23

Autor: Nacionalova redakcija

Energetsko tržište

Veliki potrošači moći će birati dobavljača struje

...

Za nekoliko tjedana konačno bi povlaštenim potrošačima trebalo biti omogućeno da biraju od koga će kupovati električnu energijuZa nekoliko tjedana konačno bi povlaštenim potrošačima trebalo biti omogućeno da biraju od koga će kupovati električnu energijuZa nekoliko tjedana konačno bi povlaštenim potrošačima trebalo biti omogućeno da biraju od koga će kupovati električnu energiju, potvrdio je potpredsjednik Vlade Goran Granić. U kategoriji povlaštenih potrošača je petnaest potrošača koji godišnje troše više od 40 gigavatsati.
Predsjednik Vijeća za regulaciju energetskih djelatnosti Mićo Klepo rekao je kako je Vijeće dosad primilo jedanaest zahtjeva za obavljanje djelatnosti trgovanja energijom, a pri tome valja napomenuti da se zahtjev odnosi na sve oblike energije, a ne isključivo na opskrbu strujom. Zahtjevi bi mogli biti riješeni na sjednici Vijeća najavljenoj za 26. rujna.

Vezane vijesti

Poskupljenje struje i plina je zakonito

Poskupljenje struje i plina je zakonito

Hrvatska energetska regulatorna agencija (HERA) priopćila je danas kako je Vlada prošlotjedne odluke o povećanju cijena energije donijela na temelju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika