Objavljeno u Nacionalu br. 448, 2004-06-15

Autor: Nacionalova redakcija

Srbija i Crna Gora

Država prodaje udjele u Exim i AIK bankama

...

Ministarstvo financija Srbije i republička Agencija za sanaciju banaka odlučili su ubrzati prodaju manjinskih državnih udjela u bankama, kako bi se očuvala njihova vrijednost, izjavio je ministar financija Srbije Mlađan Dinkić.Ministarstvo financija Srbije i republička Agencija za sanaciju banaka odlučili su ubrzati prodaju manjinskih državnih udjela u bankama, kako bi se očuvala njihova vrijednost, izjavio je ministar financija Srbije Mlađan Dinkić.Ministarstvo financija Srbije i republička Agencija za sanaciju banaka odlučili su ubrzati prodaju manjinskih državnih udjela u bankama, kako bi se očuvala njihova vrijednost, izjavio je ministar financija Srbije Mlađan Dinkić. Ministar je najavio da će država uskoro prodati svoje manjinske pakete u Exim banci iz Beograda, u kojoj ima 12 posto dionica, i AIK banci iz Niša, gdje posjeduje 1,5 posto dionica.
Agencija za sanaciju banaka zaradila je ove godine prodajom imovine nekih banaka u stečaju dvije milijarde dinara (28 milijuna eura).

Vezane vijesti

"Vlada RSK" tuži Hrvatsku za genocid

Vlada tzv. "Republike srpske krajine u progonstvu" najavila je u ponedjeljak u Beogradu kako će tužiti Hrvatsku Međunarodnom sudu pravde u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika