Objavljeno u Nacionalu br. 456, 2004-08-10

Autor: Nacionalova redakcija

Atlantic grupa

Na mjesto Thüra imenovan haenesovac Bibić

...

Atlantic grupa Emila Tedeschija imenovala je na funkciju generalnog tajnika Branislava Bibića, koji će zamijeniti Tomislava Thüra, odnedavno novog člana Uprave Ine, zaduženog za korporativno upravljanje.Atlantic grupa Emila Tedeschija imenovala je na funkciju generalnog tajnika Branislava Bibića, koji će zamijeniti Tomislava Thüra, odnedavno novog člana Uprave Ine, zaduženog za korporativno upravljanje.Atlantic grupa Emila Tedeschija imenovala je na funkciju generalnog tajnika Branislava Bibića, koji će zamijeniti Tomislava Thüra, odnedavno novog člana Uprave Ine, zaduženog za korporativno upravljanje. Bibić dolazi u Atlantic Grupu s pozicije šefa kabineta potpredsjednice Hrvatskog sabora Vesne Pusić. Prije tog kratkog angažmana u državnoj upravi, četiri je godine radio kao izvršni manager njemačke političke zaklade Friedrich Naumann Stiftung u Zagrebu, a svoja prva radna iskustva stjecao je u prodajnom odjelu renomirane koncertne agencije Image u bečkom Schönbrunnu. Kao treći na HNS-ovoj izbornoj listi u prvoj izbornoj jedinici, na prošlim parlamentarnim izborima umalo je izabran za saborskog zastupnika.
Za svoje 33 godine Bibić ima bogatu biografiju. Diplomirao je kao jedan od najboljih studenata na zagrebačkom Fakultetu strojarstva i brodogradnje, magistrirao ekonomiju europske integracije na varšavskom kampusu College of Europe, vodećoj međunarodnoj instituciji za poslijediplomske europske studije. Školovao se i radio u Parizu, gdje je na poznatoj Ecole Nationale d’Administration završio specijalistički program za komunikaciju u diplomaciji, te Beču, gdje je pohađao interdisciplinarni studij menadžmenta, prava i ekonomije.

Vezane vijesti

Atlantic Grupa i Agrokor prodali svoje udjele u RTL Hrvatska

Atlantic Grupa i Agrokor prodali svoje udjele u RTL Hrvatska

Agrokor i Atlantic Grupa objavili su kako su prodali svoje 13 postotne udjele u RTL Hrvatska većinskom vlasniku RTL Grupi. U obavjesti objavljenoj na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika