19.06.2002. / 00:00

Autor: Mario Duspara

ZAGREB

SONY ERICSSON PREDSTAVIO TRI MOBILNA TELEFONA


Sony Ericsson je u srijedu u Hrvatskoj i svijetu predstavio tri mobilna telefona srednje klase koji ća na našem tržištu biti dostupni do kraja ove godine. Novi modeli su zadržali najbolje osobine uspješnog T 68 koji je predstavljen u ožujku, a to su zaslon u boji i mogućnost spajanja sa digitalnom kamerom.
T 200 je najjeftiniji model u paleti, a osim zaslona u boji i pet igrica ima mogućnost spajanja sa kamerom MCA-10, te može slati slike putem E-maila.
T 300 je nakon T 68 drugi MMS uređaj na tržištu, ali će biti znatno jeftiniji od svog predhodnika. Posebno za ovaj uređaj razvijena je kamera MCA 25 koja ima mogućnost zooma, a kompatibilna je i sa starijim modelima. Kombinirajući kameru i MMS uslugu korisnik će moći slati sliku i zvuk u obliku poruke, a ovaj model ima mogućnost ‘downloadanja’ igrica razvijenih za nekada popularnu igraću konzolu Atari sa internet sitea wap.sonyericsson.com.
Najmanji i najluksuzniji predstavljeni model je T 600 težak samo 60 grama, koji prosječne performanse nadoknađuje šminkerskim izgledom.

Vezane vijesti

Petsto kuna kazne za pisanje poruka u hodu

Petsto kuna kazne za pisanje poruka u hodu

Vlasti u gradiću Fort Leeju u američkoj saveznoj državi New Jerseyju odlučile su kažnjavati pisanje SMS poruka u hodu, javlja Sky News. Odluka je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika