01.02.2003. / 00:00

Autor: Mario Duspara

KRIMINAL

POTVRĐENO NACIONALOVO OTKRIĆE O KRAĐI 2 MILIJUNA KUNA HRVATSKOM REPREZENTATIVCU


Dragu Marića, bivšeg direktora i sadašnjeg sportskog direktora aktualnog hrvatskog nogometnog prvaka NK Zagreba, zagrebačka policija je i službeno optužila da je ukrao oko dva milijuna kuna koji su trebali biti uplaćeni na račun bivšeg Zagrebovog nogometaša Ivice Banovića. Kao što je svojedobno pisao Nacional, novac koji je nogometni klub Werder iz Bremena dao za kupnju tadašnjeg mladog hrvatskog reprezentativca, direktor Zagreba Drago Marić je nezakonito prebacio na račun svoje privatne tvrtke Zagreb 903.
Marić nije demantirao da je prebacio taj novac na račun svoje tvrtke, ali je ustvrdio da Banovićev transfer nisu proveli ljudi koji su ga imali ovlasti provesti.
Nije jasno zašto Marić nije stopirao transfer i proveo ga putem ovlaštenih osoba, kada je tvrdio da je Banović prodan nelegalno, nego je primio novac pa prekršio potpisani sporazum.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika