06.02.2003. / 00:00

Autor: Sandra Milković

PRAVOSUĐE

ARLOVIĆEV SIN NEĆE ODGOVARATI ZA NAPAD NA POLICAJCA

ARLOVIĆEV SIN NEĆE ODGOVARATI ZA NAPAD NA POLICAJCA

Osamnaestogodišnji V. A., sin potpredsjednika Sabora Mate Arlovića, ipak neće kazneno odgovarati zato što je u lipnju prošle godine šakom udario u lice policajca! Prema pisanju Večernjeg lista, Zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo za mladež odbacilo je kaznenu prijavu policije protiv V. A. i time je kazneni postupak obustavljen, što je i potvrdila Tatjana Reberski, šefica Odjela za mladež zagrebačkoga općinskog tužiteljstva. Pravnici koji su upoznati sa slučajem tvrde da je upravo nevjerojatno da na temelju onoga što je policija dostavila tužiteljstvu nije barem pokrenut postupak, kako bi se pred sudom utvrdilo pravo stanje stvari.
Policija je lani nakon događaja izvijestila kako se sve odigralo oko ponoći na igralištu OŠ Nikole Zrinskog u Kordunskoj ulici u Zagrebu. V. A. je s desetak mladića i djevojaka glasno svirao i pjevao, pa su stanari pozvali policiju. Ona je pokušala legitimirati mladiće, ali oni su to odbili. Policajci su krenuli za njima i pozvali pojačanje, ali i mladići su dobili potporu. V. A. je ponovno odbio dati iskaznicu i nasrnuo je na policajca. Drugi policajac pokušao ih je razdvojiti, na što je V. A. njega udario u glavu. Tada su i ostali nasrnuli na policiju, a u tučnjavi su ozlijeđena četiri policajca.

Vezane vijesti

Vandoren hrabri Miljenića

Vandoren hrabri Miljenića

Ministar pravosuđa Orsat Miljenić i veleposlanik EU-a Paul Vandoren susreli su se danas u sklopu svojih redovitih sastanaka vezano za monitoring… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika