07.02.2003. / 00:00

Autor: Sandra Milković

HTV

TARIK FILIPOVIĆ ODUSTAO OD VOĐENJA PORINA


Kao što je poznato, Sandra Bagarić i Tarik Filipović, kao trenutno najveće zvijezde na hrvatskoj medijskoj sceni, trebali su biti voditelji ovogodišnjeg Porina. Dok je Sandra već potpisala ugovor s HTV-om, Tarik je odustao. Kao glavni razlog Tarik navodi prenizak honorar koji mu je HTV ponudio. «Znam da je svakom voditelju iznimna čast raditi na Porinu, pa sam svoj uobičajen honorar koji tražim za voditeljski posao čak smanjio napola. Ljudima s HTV-a i to se činilo previsokim, a kako je u pitanju razlika od nekoliko tisuća kuna, iz principijelnih razloga nisam popuštao, pa smo se razišli. Iskreno mi je žao zbog Sandre jer je s njom pravi užitak raditi», požalio se Tarik.
Na HTV-u su uvjereni da će Tarika ipak pridobiti i da se pregovori nastavljaju. Tarik je, međutim, svojima u kazalištu već rekao da je u vrijeme Porina slobodan i da mogu na repertoar staviti predstave u kojima nastupa.

Vezane vijesti

HRT nelegalno poskupio naknade?

HRT nelegalno poskupio naknade?

Hrvatska radio televizija je nepravedno i protivno zakonima tržišnog natjecanja podigla cijene naknada kabelskim i satelitskim operaterima koji bi u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika