07.02.2003. / 00:00

Autor: Maroje Mihovilović

SAD

CNN-OV VODITELJ ZA VRIJEME PADA COLUMBIE IGRAO GOLF

Aaron Brown, glavni voditelj najvažnijih vijesti američke TV-mreže CNN, našao se na udaru kritika, zato jer je prošle subote, nakon što je čuo za nesreću space shuttlea “Columbia”, nastavio igrati golf, umjesto da smjesta ode u studio i vodi koordiniranje javljanja reportera o tom događaju. Svi drugi voditelji vodećih američkih TV-mreža odmah su bili na svojim mjestima u najbližem studiju svojih kompanija, jedino se Brown na TV-ekranima pojavio tek 36 sati nakon događaja.
Aaron Brown, koji je prije 18 mjeseci za veliki honorar prešao sa TV-mreže ABC na CNN, nalazio se u trenutku nesreće na odmoru u Kaliforniji, gdje je trebao nastupiti na dobrotvornom golf-turniru slavnih osoba, koje već desetljećima organizira komičar Bob Hope. Brown je za nesreću “Columbie” na igralištu golfa saznao tek četiri sata nakon što je do nesreće došlo, a i potom nije prekinuo igranje golfa, nego je nastavio s igrom. Nakon što su se na njegov račun pojavile kritike u novinama on je objasnio da je mobitelom pokušao aranžirati svoj što hitniji povratak u centralu CNN-a u Atlantu, ali mu je rečeno da se ne treba vraćati, jer će vođenje specijalnih vijesti preuzeti drugi ljudi. Golf je nastavio igrati, objasnio je, jer bi njegov odlazak poremetio tu dobrotvornu priredbu.

Vezane vijesti

Svjetski mediji uživo prate razvoj događaja oko uhićenja Mladića

Svjetski mediji uživo prate razvoj događaja oko uhićenja Mladića

Trenutno glavna vijest svjetskih televizijskih kuća i internetskih portala uhićenje je ratnog zločinca Ratka Mladića u Srbiji. CNN je uz vijest… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika