Objavljeno u Nacionalu br. 509, 2005-08-15

Autor: Nacionalova redakcija

GAZETA

Šuker sakrio natječaj za casina

Javni natječaj

Ministarstvo financija u srijedu 10. kolovoza dalo je obavijest o raspisivanju natječaja za dodjelu pet koncesija priređivačima igara na sreću u kasinima. To bi bila uobičajena praksa, da spomenuti oglas nije objavljen samo u listu Poslovni tjednik i to u dnu stranice na prostoru čija je veličina manja od kutije šibica. Znakovito je i to što spomenuti natječaj traje samo do 19. kolovoza ove godine što znači da svi zainteresirani imaju "čak" devet dana za dostavljanje svojih ponuda.
Ministar Ivan Šuker i njegovo Ministarstvo tako po tko zna koji put bude sumnje da je riječ o jednom od "famoznih" natječaja za koncesiju koja je već očito rezervirana za nekoga. Jer kako drukčije objasniti činjenicu da se oglas za iznimno unosan posao upravljanja kasinima objavljuje usred "špice" turističke sezone i to u oglasu koji uočljiv postaje tek pod povećalom.

Vezane vijesti

Šuker: Proračun ima svoje 'povijesne, demografske i tranzicijske probleme'

Šuker: Proračun ima svoje 'povijesne, demografske i tranzicijske probleme'

Potpredsjednik Vlade i ministar financija Ivan Šuker ocijenio je kako predloženi proračun ima svoje "povijesne, demografske i tranzicijske probleme"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika