Objavljeno u Nacionalu br. 509, 2005-08-15
Hotel Sol Umag prvi je hrvatski hotel s četiri zvjezdice koji je certificirao HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) - sustavni preventivni pristup kojim se osigurava sigurnost hrane. Plan obuhvaća razradu fizičkih i bioloških opasnosti za hranu koja se priprema u hotelskoj kuhinji. Potkraj svibnja 2004. u hotelu Sol Umag započet je pilot-projekt implementacije sustava HACCP, a certifikacijski audit tvrtke Bureau Veritas Croatia d.o.o., koja radi po ovlaštenju i procedurama međunarodne certifikacijske kuće BVQI (The Independent Certification Body of Bureau Veritas), ovih je dana dovršio projekt potvrdom sukladnosti sustava za upravljanje kvalitetom, a prema zahtjevima norme Codex Alimentarius.
Komentari
Ovaj članak nema komentara.
Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.
Najnovije
-
05.07.2012. / 10:38
Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište
-
29.06.2012. / 16:26
Šokantna i provokativna modna predstava
-
29.06.2012. / 16:20
'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'
-
29.06.2012. / 16:09
Uživajte u sekundu dužem vikendu