Objavljeno u Nacionalu br. 509, 2005-08-15

Autor: Mislav Šimatović

KARIJERA I NOVAC

Hotel Sol Umag uveo HACCP standard

Turizam

Hotel Sol Umag prvi je hrvatski hotel s četiri zvjezdice koji je certificirao HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) - sustavni preventivni pristup kojim se osigurava sigurnost hrane. Plan obuhvaća razradu fizičkih i bioloških opasnosti za hranu koja se priprema u hotelskoj kuhinji. Potkraj svibnja 2004. u hotelu Sol Umag započet je pilot-projekt implementacije sustava HACCP, a certifikacijski audit tvrtke Bureau Veritas Croatia d.o.o., koja radi po ovlaštenju i procedurama međunarodne certifikacijske kuće BVQI (The Independent Certification Body of Bureau Veritas), ovih je dana dovršio projekt potvrdom sukladnosti sustava za upravljanje kvalitetom, a prema zahtjevima norme Codex Alimentarius.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika