Objavljeno u Nacionalu br. 513, 2005-09-12

Autor: Nacionalova redakcija

POSLOVNA SURADNJA

Računala HGspota s predinstalacijom

HGspot, najveći hrvatski maloprodajni lanac računala, računalne opreme i potrošačke elektronike, potpisao je ugovor s Microsoftom o unaprjeđivanju međusobne poslovne suradnje. Potpisivanjem ugovora, HGspot je pristupio tzv. Microsoft Direct OEM programu i tako se svrstao među vodeće regionalne i svjetske brand-name proizvođače računala koji imaju sklopljene slične izravne ugovore s Microsoftom.
Cilj tog ugovora je da se domaćim kupcima ponude računala koja zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i podrške te im se tako osigura vrhunski proizvod i usluga. Tijekom buduće suradnje, HGspot će kao Microsoftov partner proizvoditi i prodavati PC računala s predinstaliranim Microsoftovim operativnim sustavom kroz razgranatu mrežu svojih trgovina diljem Hrvatske.
U svjetlu potpisanog ugovora, HGspot je predstavio i seriju novih osobnih računala pod imenom HGspotSP, koja se isporučuju kupcu s predinstaliranim Microsoft® Windows® XP operativnim sustavom i imaju zajamčenu kvalitetnu tehničku podršku tvrtke HGspot i njezine prodajne mreže.
"Ovim ugovorom s Microsoftom željeli smo dodatno opravdati povjerenje svojih kupaca koji su prepoznali naša nastojanja za neprestanim ulaganjem u vlastito poslovanje, ali i to da ustrajno vodimo računa o neprekidnom podizanju kvalitete svojih proizvoda i usluga", izjavio je Mensur Jašarević, direktor tvrtke HGspot.
"Veseli nas napredak svakog člana naše partnerske zajednice, pa tako i ovo unaprjeđenje naše suradnje koja će se sada odvijati na jednoj višoj i kvalitetnijoj razini. HGspotu čestitam na uspjesima koje postižu na domaćem tržištu, vjerujući da će i ovaj ugovor dodatno potaknuti osnaživanje tržišne pozicije tvrtke ali, ne manje važno, osigurati kupcima kvalitetnije proizvode i snažnu tehničku podršku. Lijepo je vidjeti da sve veći broj domaćih tvrtki poštuje činjenicu 'kupac je kralj'", izjavio je Davor Majetić, direktor tvrtke Microsoft Hrvatska.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika