16.09.2005. / 15:01

Autor: Nacionalova redakcija

PREPORUKA - Online i mobilno iskustvo

Živite 20 života u mjesec dana

Nokia predstavlja novu interaktivnu avanturu, Nokia 20Lives, koja nastavlja izuzetno popularnu Nokia Game. Nokia 20Lives predstavlja buduću generaciju online i mobilnog iskustva, kombinirajući elemente iz igara, filmova, mode i svijeta glazbe. Nakon početka 19.09., natjecatelji će imati jedinstvenu priliku živjeti neki drugi život – i to ne samo jednom ili dvaput, već 20 puta. Nokia 20Lives predstavlja 20 fiktivnih likova, a igraču pruža priliku da 1 dan proživi u njihovoj koži. Nokia 20Lives, web igra koju je omogućila Nokia, igrati će se u 21 zemlji diljem Europe na 11 jezika. Među njima je i Hrvatska, a hrvatski igrači mogu sudjelovati u igri na engleskom jeziku.


Novi dan, novi život - Nokia 20Lives


U 25 dana, Nokia 20Lives ponuditi će sasvim drugačije igračko iskustvo. Dok je prijašnja Nokia Game nudila avanturu temeljenu na vještinama, s ograničavanjem vremena i rješavanjem zagonetki, Nokia 20Lives igrače vodi u živote 20 fiktivnih likova, koji su nasumično odabrani. Igrači će vidjeti svijet kakvim ga vide ti likovi, upoznati njihove obitelji i prijatelje, obavljati njihove poslove i donositi njihove odluke. Ovisno o odlukama donesenim tijekom igre, igrači će kroz život u Nokia 20Lives propasti ili uspjeti.

Za podjelu informacija igračima, Nokia 20Lives koristi video i animirane slike na Internetu, ali i SMS, email i glasovne poruke. Ukoliko se uključite u nagradnu igru do 19.09. imate priliku osvojiti jednu od glavnih nagrada poput vožnje helikopterom, spa vikend ili putovanje na Formula 1 vikend u Monako, a sve u vezi sa životima 20 likova iz igre. Ako se registrirate poslije 19.09. još uvijek imate priliku igrati svaki dan novi život i osvojiti jednu od dnevnih nagrada - atraktivne modele Nokia telefona.

Uz 20 fiktivnih likova, Nokia 20Lives predstavlja mješavinu živopisnih likova iz fascinantnog svijeta medija, glazbe, filma i mode – moćne žene i elegantni poslovnjaci, glumice i playboyi, fotografi i paparazzi, da napomenemo tek nekoliko. Svi su likovi u igri u nekom dijelu svog života međusobno povezani – kako i gdje, igrači će saznati tijekom igranja. Prijave na www.nokia.com/20Lives

Za sudjelovanje u Nokia 20Lives, sudionici moraju imati pristup Internetu, email adresu i mobilni telefon koji može primati kratke poruke. Nokia 20Lives je otvorena za sve korisnike mobilnih telefona koji su stariji od 18 godina u svim zemljama koje sudjeluju u igri, a sudjelovanje je besplatno (sudionici plaćaju samo redovan trošak korištenja Interneta). Igra traje do 13.10.2005.

Vezane vijesti

Predstavljene nove Nokia Lumia 800 i Nokia Lumia 710

Predstavljene nove Nokia Lumia 800 i Nokia Lumia 710

Nokia je objavila da Nokia Lumia 800 i Nokia Lumia 710 na hrvatsko tržište stižu početkom travnja. Prvi Nokijini pametni telefoni s Windows Phoneom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika