19.09.2005. / 19:45

Autor: Hrvoje Perinić

EKSPLOZIJA U BRITANSKOJ AMBASADI

Priopćenje odvjetničkog tima Ante Gotovine

Odvjetnički tim genrala Ante Gotovine izdao je u ponedjeljak priopćenj u kojem se olituju o eksploziji u britanskoj ambasadi:

Obrana generala Gotovine, njegova obitelj, a uvjereni smo da iznosimo i stav samoga generala Gotovine najenergičnije osuđuje bilo kakvu nasilnu akciju, pa tako i teroristički napad na britansko veleposlanstvo, a iste nisu niti mogu biti planirane ili izvedene u ime ili zbog nepravdi učinjenih generalu Gotovini.

Iako je general Gotovine optužen na temelju falsificiranih dokumenata i lažnih iskaza, general Gotovina i mi kao njegova obrana uvjereni smo da će istina na kraju biti utvrđena i da će general Gotovina vrlo skoro biti oslobođen od lažnih optužbi izrečenih na njegovo ime. U takvome razvoju situacije radikalne akcije protiv stranih veleposlastava najviše štete generalu Gotovini. Oni koji povezuju ime generala Gotovine sa danasnjim teroristickim napadom imaju za cilj ocrniti generala u njegovome hrvatskome narodu i u svijetu.

Stoga još jednom pozivamo sve dobronamjerne osobe koje žele pomoći generalu Gotovine da sve svoje djelatnosti usmjere na utvrđivanje istine koja jedina može donijeti miran život sa njegovom obitelji generalu Gotovini.
U potpisu priopćenja odvjetničkog tima generala Ante Gotovine stoje Luka Mišetić, Ivo Farčić, Marijan Pedišić, Ante Vukorepa i Marin Ivanović.

Vezane vijesti

Gotovinina obrana traži odbacivanje novih teza tužiteljstva

Gotovinina obrana traži odbacivanje novih teza tužiteljstva

Obrana generala Ante Gotovine pred Haaškim sudom pozvala je žalbeno vijeće da ne uzme u obzir nove argumente koje je na žalbenoj raspravi održanoj u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika