Objavljeno u Nacionalu br. 514, 2005-09-19

Autor: Nacionalova redakcija

BRITANSKI HEAVY-METALAC OSVOJIO UKRAJINSKU PUBLIKU I KĆER BIVŠE PREMIJERKE

Kći Julije Timošenko udaje se za britanskog rockera

  Izuzme li se engleski gradić Headingley, odakle dolazi, heavy-metal rock grupa Death Valley Screamers u Velikoj je Britaniji potpuno nepoznata. No zato je u Ukrajini iznimno popularna. Prošli su mjesec održali koncert na velikom trgu u ukrajinskom glavnom gradu Kijevu, na kojem se okupilo 250.000 oduševljenih gledatelja. Uskoro će im ondje biti objavljen prvi album, a sasvim je sigurno da će zauzeti prvo mjesto na top-ljestvici. Vjeruje se da će sigurno biti i među prvih deset na top-ljestvici u susjednoj Moldaviji.
  Pjevač grupe Sean Carr ne može prolaziti ulicom da ga ne zaustavljaju obožavatelji i ne prate fotoreporteri i televizijske ekipe. Postoji objašnjenje zašto je taj, u svojoj domovini potpuno anonimni rocker postao tako velika zvijezda u udaljenoj Ukrajini: uskoro će po svemu sudeći postati zet najbogatije Ukrajinke, donedavne premijerke Julije Timošenko.
  Sean Carr, 36-godišnji vlasnik bara u svojem rodnom mjestu Headinglayu, rocker-amater koji je ljeti zarađivao novac svirajući po lokalima u španjolskim ljetovalištima Torremolinosu i Marbelli, prošle je godine bio u ljetovalištu na obali egipatskoga Crvenog mora, gdje je ljetovala i 26-godišnja Jevgenija Timošenko, kći Julije Timošenko. Čim ga je ugledala, ona se u njega do ušiju zaljubila jer ju je impresionirao dugom kosom i velikim tetovažama. Uspjela je od hotelskog recepcionara doznati njegov broj mobitela te mu je počela, nakon što se on vratio u Englesku, slati SMS poruke, a potom i nazivati.
  I ona je u to vrijeme studirala u Engleskoj pa su se uskoro susreli na motociklističkom skupu u Leedsu, gdje je planula njihova ljubav. Tada je doznala i to da je on nekada nastupao u rock sastavu Death Valley Screamers, koji se u međuvremenu raspao. On joj je pustio neke njihove pjesme sa CD-a kućne izrade, a njoj se to toliko svidjelo da ga je nagovorila da obnovi grupu te ode s njom u Ukrajinu, obećavši da će mu pomoći da ondje ostvari karijeru. Nije joj bilo teško nagovoriti svoju superbogatu majku da uloži novac u njihovu karijeru, novac, koji se sada vraća s enormnom dobiti. Majka, čini se, odobrava i planirano vjenčanje.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika