20.02.2003. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

KAMPANJA

MARŠ MILIJUN MODEMA

MARŠ MILIJUN MODEMA

Poznati hollywoodski glumci, protivnici američkog rata protiv Iraka, pokreću novu prosvjednu akciju. Nakon što su prošle subote organizirali vrlo uspješne masovne prosvjede u raznim američkim gradovima, sada namjeravaju organizirati – kako oni to kažu – “virtualni mirovni marš na Washington”. Odlučili su pozvati antiratno raspoložene Amerikance da 26. veljače sudjeluju u masovnom slanju anti ratnih poruka američkom predsjedniku George W. Bushu, članovima njegove vlade i članovima Senata. Pri tome su svi načini slanja poruka dobrodošli bilo da je riječ o elektronskoj pošti, običnim pismima, javljanju na Internet-sitovima, faksovima, telefonskim pozivima. Oni vjeruju da će u akciji sudjelovati brojni Amerikanci, pa su svoju akciju nazvali “Marš milijun modema”.
Jedan od glavnih organizatora ovog “virtualnog marša na Washington” je glumac Martin Sheen, a zajedno s njim u organizaciji sudjeluju i glumice Angelica Houston, te Janeane Garofalo.

Vezane vijesti

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

Najmanje šest osoba ubijeno je, a 38 je ranjeno u nedjelju kada su dvije minobacačke granate pale na bagdadski trg pun šijitskih hodočasnika, rekli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika