05.03.2003. / 00:00

Autor: Mario Duspara, Marina Biluš

NASILJE

KRPETA: VAJDIĆA JE UDARIO NETKO OD GOSTIJU

‘’Odgovorno tvrdim da Alena Vajdića, fotoreportera časopisa ‘’Story’’ nije udario redar, nego neki iziritirani gost’’ rekao je u srijedu na konferenciji za novinare menadžer zagrebačkog lounge kluba ‘’Tantra’’ Karlo Krpeta. Menadžer ‘’Tantre’’ demantirao je novinske napise u kojima se tvrdi da je Vajdića redar ‘’rukama i nogama izudarao po glavi i tijelu’’, a zatim pobjegao. Suprotno tvrdnjama objavljenim u tisku Karlo Krpeta je izjavio: ‘’Nalaz policije potvrđuje da je Vajdić bio u vrlo alkoholiziranom stanju, a vjerujem i da je bio drogiran. Zbog toga mu nismo dozvolili ulazak. Zbog toga on nije dopuštao drugim gostima da uđu. Incident se nije dogodio u klubu, nego ispred ulaza, a u njemu nije sudjelovao nitko od redara. Bio sam prisutan i tvrdim da je gospodin Vajdić dobio samo jedan udarac u glavu, a druge ozlijede su vjerojatno posljedica pada na tlo’’. Krpeta tvrdi da je Vajdić pao na tlo zbog stanja u kojem se nalazio, a ne zbog naročite siline udarca koji je zadobio. Također je ustvrdio kako nije vidio gosta koji je udario Vajdića.
Fotoreporter ‘’Storyja’’ u nedjelju navečer zadobio je teške ozlijede glave i lakše ozlijede leđa i nogu na ulazu u ‘’Tantru’’ nakon svađe s redarima na ulazu.
Koliko će sudskih tužbi izroditi nedavni incident u ‘’Tantri’’ još nije poznato, no jedna je sigurna. Vlasnica ‘’Tantre’’ Sunčica Lalić na novinskoj konferenciji nije propustila najaviti tužbu protiv tjednika Nacional. Povod je tekst objavljen u zadnjem broju, u kojemu se, uz incident u Tantri, spominje i policijski popis 206 najvećih kriminalaca među kojima se našao i Lalićkin ‘’životni partner’’ Dragan Jurilj.

Vezane vijesti

Plinio Cuccurin prijetio novinaru Glasa Istre pa mu 'zario prste u bicepse'?

Plinio Cuccurin prijetio novinaru Glasa Istre pa mu 'zario prste u bicepse'?

Predsjednik udruge Ladonja Plinio Cuccurin večeras je uoči skupštine te udruge u pulskoj Zajednici Talijana verbalno napao novinara dnevnika "Glas… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika