03.02.2006. / 17:51

Autor: Tina Zlatar

SLAVNI

Režiser Lee Tamahori uhićen zbog prostitucije

Pedesetpetogodišnji režiser filma "Umri drugi dan" o James Bondu i serije Sopranosi, Tamahori obučen u žensku odjeću nudio je seksualni odnos policajcu u civilu, koji ga je potom uhitio.

Novozelandski režiser Lee Tamahori uhićen je 8. siječnja zbog prostitucije i vabljenja mušterija na Santa Monica Boulevardu u Hollywoodu. Pedesetpetogodišnji režiser filma "Umri drugi dan" o James Bondu i serije Sopranosi, Tamahori obučen u žensku odjeću nudio je seksualni odnos policajcu u civilu, koji ga je potom uhitio. "Mogu potvrditi da je gospodin Tamahori u vrijeme uhićenja bio obučen u žensku odjeću" izjavio je policajac Jason Lee. Tužioci su potvrdili da je Tamahori optužen za dva kaznena djela, prostituciju i vabljenje mušterija na javnom mjestu. Tamahori je oslobođen uz jamčevinu od 2000 dolara i mora se pojaviti na sudu u Los Angelesu 24. veljače gdje će odgovarati za počinjena djela.
Podsjetimo, Lee Tamahori se proslavio režijom serije "obitelj Soprano" 2000. godine nakon čega se prihvatio režije Spidermana i "Umri drugi dan", jednog iz serije filmova o Jamesu Bondu.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika