15.02.2006. / 13:54

Autor: Ana Kirin

Madonna nakon Grammya završila na operaciji

Madonna snimljena u petak ispred Kabala centra u Los AngelesuMadonna snimljena u petak ispred Kabala centra u Los AngelesuIzgleda da je popularna pop pjevačica Madonna pretjerala s vježbanjem i istezanjem. Naime, 47. godišnja pjevačica i majka prošlog je tjedna s dodjele Grammya otišla ravno u bolnicu na operaciju bruha, javljaju iz New York Posta u srijedu. Pri svom prvom pojavljivanju nakon operacije, u Kabala centru izgledala je blijedo i nije imala apetita: "Nije ništa jela, a nije ni vodila molitvu nakon večere kao obično. Bila je neobično tiha" rekli su neki od prisutnih NY Postu. Što je još gore, njen suprug Guy Ritchie čini se nije bio uz nju. Ritchi nije želio odgovarati na pitanja novinara te nije rekao nikakve informacije vezane za Madoninno zdravlje.
Unatoč glasinama o njihovoj svađi, Madonna se jučer, na Valentinovo, smiješila fotografima koji su je čekali nakon pilatesa. Podsjetimo, nedavno je u javnost izašla fotografija, slabije rezolucije, no ipak dovoljno dobra koja pokazuje vremešnu Madonnu na snimanju svojeg poslijednjeg spodta u vrlo fleksibilnim pozama. Čini se da, unatoć vježbama i operacijama, Madonna ipak više nije ona stara.

Fotogalerija

  • Madonna se smiješi nakon pilatesa, unatoć navodnim svađama sa suprugom, snimljeno na Valentinovo (klikni i povećaj!)
  • Madonna snimljena u petak ispred Kabala centra u Los Angelesu
  • Madonna i Guy Ritchie u vožnji bickala, dok je sve još bilo u redu (klikni i povećaj!)
  • Snimka Madonninog rastezanja prilikom snimanja najnovijeg spota, činilo se da je u savršenoj formi (klikni i povećaj!)

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika