Objavljeno u Nacionalu br. 536, 2006-02-20
Jogurt \'z bregov s probiotskom kulturom L. casei novi je Vindijin fermentirani mliječni proizvod. Višestruko djelovanje probiotske kulture Lactobacillus casei u kombinaciji s balastnim tvarima pospješuje peristaltiku probavnog trakta, obnavlja crijevnu floru oštećenu bolešću, jača i stimulira prirodnu otpornost organizma te potiče metabolizam i apsorpciju hranjivih tvari. Novi Vindijin jogurt sadržava inulin, dijetno vlakno dobiveno iz korijena cikorije koje pospješuje rast probiotičkih baktreija te pojačava resorpciju kalcija u organizmu, a ne sadržava konzervanse ni gluten.
Adresa: maloprodajne trgovine
Adresa: maloprodajne trgovine
Komentari
Ovaj članak nema komentara.
Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.
Najnovije
-
05.07.2012. / 10:38
Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište
-
29.06.2012. / 16:26
Šokantna i provokativna modna predstava
-
29.06.2012. / 16:20
'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'
-
29.06.2012. / 16:09
Uživajte u sekundu dužem vikendu