28.02.2006. / 16:00

Autor: Dinko Boić

HRVATSKA

Ponovljeni sudski postupak protiv Miroslava Kutle odgođen za ožujak

Zbog nepojavljivanja dvoje od ukupno 11 optuženih na sudu, početak ponovljenog postupka u slučaju "Tisak" odgođen za ožujak.

U utorak je ponovljeni postupak protiv Miroslava Kutle u slučaju "Tisak," koji je trebao početi na zagrebačkom Općinskom sudu, odgođen je jer se na suđenju nije pojavilo dvoje od ukupno 11-ero optuženih. Postupak protiv Kutle prebačen je na Općinski sud nakon što je zagrebački Županijski sud dijelom ukinuo prvostupanjsku presudu kojom je Kutle osuđen na šest i pol godina zatvora zbog malverzacija u poduzeću "Tisak". Sud je na ponovno suđenje vratio tri točke optužnice, dok su preostale dvije postale pravomoćne. U ponovljenom postupku Kutli i ostalima će se suditi zbog malverzacija vrijednih 31 milijun kuna. Početak suđenja odgođen je zbog nedolaska Tomislava Mesarića kojem nije uručen sudski poziv i Milene Šenator kojoj je branitelj rekao da ne dolazi na sud jer su državni službenici u štrajku. Novo ročište najavljeno je za 21.ožujka .

Vezane vijesti

Bjegunac u biznisu: Kutle bi u Sarajevu proizvodio zdravu hranu

Bjegunac u biznisu: Kutle bi u Sarajevu proizvodio zdravu hranu

Kontroverzni hrvatski poduzetnik Miroslav Kutle, koji se u bijegu pred hrvatskim pravosuđem skriva u Bosni i Hercegovini, osnovao je novu tvrtku sa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika