04.03.2006. / 09:51

Autor: Dinko Boić

NESREĆA

Pod lavinom u Torinu ipak nema hrvatskih državljana

Hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija priopćilo je, prema podacima hrvatskog veleposlanstva u Rimu i članova Hrvatskog olimpijskog odbora koji se nalaze na licu mjesta, da nitko od hrvatskih državljana nije ozlijeđen u lavini koja se u petak obrušila na talijansko skijalište u Cuneu u trenutku odvijanja prednatjecanja uoči zimske para-olimpijade.
Agencija Reuters objavila je u petak da su na skijalištu kod Torina, hrvatski reprezentativci na Svjetskom prvenstvu u planinarskom skijanju, Sanda Šarko i Emilia Juhas, ostali zatrpani pod snježnom lavinom. Natjecanje u ovoj disciplini održava se izvan uređenih skijaštih staza, te se smatra jednom od najtežih sportskih disciplina. Lavina je zatrpala tridesetak natjecatelja među kojima također nema nestalih ili poginulih, a sedam je ljudi zadržano u bolnici. Natjecanje bi se trebalo danas nastaviti prema planu.

Vezane vijesti

Kranjčar zadobio ozljedu koljena

Kranjčar zadobio ozljedu koljena

Niko Kranjčar je u srijedu za vrijeme treninga zadobio ozljedu koljena desne noge, ali bi trebao biti spreman za Europsko prvenstvo, javlja HNS.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika