08.03.2006. / 13:33

Autor: Ela Radić

Je li ljubavi došao kraj?

Priča o raspadu ljubavne veze između Petra Graše i Danijele Martinović izazvala je medijsku pozornost gotovo kao kontroverzna Severinina pjesma "Moja štikla"

Posljednji tenutcu zajedno?Posljednji tenutcu zajedno?Petar Grašo i Danijela Martinović svoju su sedmogodišnju ljubavnu vezu skrivali od novinara a izgleda da isto rade i sa svojim prekidom. Naime, u kuloarima se priča kako je njihovoj ljubavi došao kraj, a ipak mediji špekuliraju koja je prava istina. Jedni tvrde kako je ljubavna priča gotova, drugi pak kako mladi par preprodio krizu dok treći tvrde kako je ni manje ni više Severina urgirala te pomirila zavađene ljubavnike. Istinu, naravno znaju samo oni, no očevici koji su prisustvovali ovogodišnjoj Dori tvrde kako je istina sam jedna - Petar i Danijela nisu više zajedno. Uostalom i sam je Petar Grašo, na direktan upit o svojoj trenutnoj ljubavnoj situaciji znakovito odgovorio: "Nikad nisam po novinama povlačio, kako lijepe, tako ni ružne stvari iz privatnog života. Što da kažem? Mislim da moja pjesma 'Prokleto sam' s kojom sam nastupio, dovoljno govori!" Grašo je inače bio izrazito dobro raspoložen tijekom sva tri dana boravka u Opatiji, izlazio je vani i nije ga se moglo vidjeti u Danijelinom društvu. Je li za njega i Danijelu sedma godina veze bila kobna, pokazati će vrijeme, no ako je suditi po Grašinom ponašanju - izgleda da je kraj ipak stigao.

Fotogalerija

  • Grašo u ugodnom razgovoru s Tonći Huljićem
  • Massimo tješi ljubavni para
  • Posljednji tenutcu zajedno?
  • Danijela u prijateljskom zagrljaju

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika