17.03.2003. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

LONDON

NEĆAKINJA OSAME BIN LADENA POČINJE PJEVAČKU KARIJERU

NEĆAKINA OSAME BIN LADENA POČINJE PJEVAČKU KARIJERU

Nećakinja terorističkog vođe Osame Bin Ladena počinje u britanskom glavnom gradu Londonu pjevačku karijeru, te se nada da će uskoro postati velika pjevačka zvijezda. Ona se već odavno odrekla svojeg slavnog strica, vođe terorističke organizacije “Al Qaede”, a napustila je i islamsku vjeru. Ona je preuzela zapadne kulturne vrijednosti, a poznata je i kao stalna posjetiteljica Londonskih zabava, na kojima se kreću poznate osobe.
Waffa Bin Laden ima 26 godina, školovala se u SAD, gdje je završila studij prava. Iako bi mogla raditi kao pravnica, što je želja njenog oca Yeslama Bin Ladena, brata Osame Bin Ladena, ona želi biti pjevačica. Navodno je prilično talentirana, što dokazuje i svojim demo snimkama, koje je poslala različitim londonskim glazbenim producentima. Za nju se zainteresirao poznati rapper Wyclef Jean, koji joj je dao prve savjete kako da unaprijedi svoje pjevanje i svoju glazbu. Navodno, svoju prvu ploču mogla bi snimiti do kraja godine. Ona je vrlo ljuta na svojeg zloglasnog strica, jer tvrdi da ju je on osobno ugrozio kada je 11. rujna 2001. godine poslao avione da se zabiju u newyorški World Trade Center. Ona je u to vrijeme živjela manje od kilometar daleko od srušenih nebodera.

Vezane vijesti

Panetta: Al Kaidu se ne može uništiti jednim udarcem

Panetta: Al Kaidu se ne može uništiti jednim udarcem

Američki ministar obrane Leon Panetta izjavio je da je nemoguće uništiti Al Kaidu jednim udarcem, ali je rekao da je ubojstvo njezinog vođe Osame bin… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika