08.03.2006. / 15:28

Autor: Ante Mihić, Ivan Duvnjak

EKSKLUZIVNO

Marković: Biloš na raspolaganju, sada odlučuje Kranjčar

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković potvrdio je ekskluzivno za Nacional da je menadžer Argentinca hrvatskih korijena Daniela Rubena Biloša stavio na raspolaganje izborniku Zlatku Kranjčaru. «Mi ćemo prihvatiti svakog igrača koji može pomoći reprezentaciji. Vjerujem da se Biloš na ovaj potez odlučio nakon što je vidio snagu Hrvatske reprezentacije koja je bez četiri standardna igrača pobijedila Argentinu. Sada je sve na izborniku Kranjčaru koji će odlučiti da li će Biloša pozvati za predstojeće pripremne susrete uoči Svjetskog prvenstva u Njemačkoj. Ja vjerujem da će ga pozvati», rekao je Marković, koji je trenutno u Njemačkoj.

Predsjednik HNS-a je dodao kako je Biloša već duže vrijeme pratio s izbornikom Kranjčarom te da se radi o odličnom igraču koji će sigurno donijeti novu kvalitetu Hrvatskoj reprezentaciji. Tako je nakon godine dana od uspostave prvih kontakata sa snažnim napadačem jednog od najvećih južnoameričkih klubova Boca Juniorsa ipak došlo do pozitivnog odgovora. Biloš je inače upisao i jedan nastup za Argentinu, no bilo je to u prijateljskom dvoboju protiv Katara, a HNS-u ide u prilog što ta utakmica nije bila u službenom FIFA kalendaru. Stoga neće biti problema da Biloš dobije dozvolu za nastupe u kockastom dresu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika